ANKARA / ETİMESGUT - Ata Anaokulu

Ata Anaokulu

ERYAMAN MAH. 274 SK. ATA ANAOKULU BLOK NO: 3 ETİMESGUT / ANKARA
Vizyon
Özgün ve yaratıcı çalışmalarımızla sürekli üreten, okul öncesi eğitim ilkelerini sanat ve doğa ile bütünleştiren nitelikli bireyler yetiştiren bir anlayışla önder okul olmak.
Misyon
Özgür düşünen, yaratıcı, bağımsız, girişken, kendinin ve yeteneklerinin farkında, sorgulayıcı,cesur,Atatürk ilkelerine bağlı bireyler yetiştirmeyi ilke edinen, keşifler yapma fırsatını vermeyi, paylaşmayı, yardımlaşmayı, sevgi ve hoşgörüyü, hakkını adil yollarla aramayı, baskı ve zorlamadan uzak yollarla istendik davranışlar kazandırmayı hedefleyen,gerekli uyaranlar verilerek, uygun ortamlar hazırlanarak, çocuk merkezli eğitimiyle, çocukları anlayan, onları dinleyen, onlarla sevgiye ve saygıya dayalı, samimi yaklaşımıyla,çocuklarıyla, onların aileleriyle, okulöncesi eğitim alanında eğitim almış, kendisini ve kurumunu geliştirmeye istekli, okulöncesi eğitiminin öneminin farkında ve bilincinde olan idarecileriyle, eğitimcileriyle ve çalışan tüm personeliyle kocaman bir ATA ANAOKULU AİLESİYİZ.
Başarılar
TC Sağlık Bakanlığı ve TC Milli eğitim Bakanlığının Temiz okul,sağlıklı okul projesinde Beyaz Bayrak Ödülü,Türkiye Çevre Eğitim Vakfı uluslararası Eko Okullar projesinde yeşil bayrak ödülü,Tema Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfından teşekkür almanın yanı sıra okulumuz,AB Comenius projesinde Koordinatör okul görevini başarıyla yürütmektedir.
Öğretim Şekli :Tekli ve İkili
Saatler
13.00-16.20 ; 13.00-18.00 Kulüp Etkinlik saatlerimiz 08.00 - 13:00 ; 13:00 - 18.00 Yarım Gün Eğitim saatlerimiz
Ankara merkez için 542 - Etimesgut için 521 nolu otobüslerle.
Eryaman 6.Etap Mavi çarşı yanı,Cahit Zarifoğlu İlköğretim okul karşısı
Ankara merkezine 20 km, Etimesgut ilçesine 13 km uzaklıkta