T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ETİMESGUT - Ata Anaokulu

SAĞLIMIZ İÇİN TEDBİRLER

Değerli velilerimiz,

 

 

Son günlerde tüm dünyada insanların hayatını kaybetmesine neden olan küresel salgın durumundaki korona virüsü ile ilgili bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanlığımız başta olmak üzere Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve ilgili tüm bakanlıklar, kamu kurum ve kuruluşları en üst düzeyde tedbirleri almıştır. Bu tedbirler sonucunda ülkemizde ölümcül korona virüsü  vakası yaşanmamıştır.

Tedbirlerin koruyucu amaçla devam ettirilmesi her türlü bulaşıcı hastalıktan korunmaya devam edecektir. Bu bağlamda siz değerli velilerimizin de bazı tedbirleri almasına ihtiyaç duyulmaktadır.

Bildiğiniz üzere çocuklarımızın eğitim öğretime başladığı ilk basmak olan anaokullarımız aynı zamanda henüz bağışıklık sistemi tam olarak güçlenmemiş çocuklarımızın eğitim aldığı kurumlardır. Biz okul yönetimi olarak en üst düzeyde tedbir alarak okulda süreklilik arz eden temizlik ve hijyen uygulamaları yapmaktayız. Çocuklarımıza ve personelimize bulaşıcı hastalıklardan korunma yöntemlerini ve hijyen kurallarını uygulamalı olarak yaptırarak davranış kazandırmaya çalışıyoruz. Sizlerden ricamız her türlü rahatsızlanma durumunda diğer çocukların da korunması adına çocuğunuzun hastalık dönemini kontrolünüz altında geçirmesidir. Bu dönemde lütfen çocuklarınızı okula göndermeyiniz ve öğretmeni aracılığıyla okul yönetimini bilgilendiriniz.

 

Sağlıklı günler dileriz.

 

 

Alınabilecek tedbirlere ilişkin Sağlık Bakanlığı İnstagram hesabından yayınlanan videoya ulaşmak için linke tıklayınız.

meb_iys_dosyalar/06/27/965893/dosyalar/2020_02/27123146_SVID_20200227_105742_1.mp4

 

27-02-2020

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.02.2020 - Güncelleme: 27.02.2020 12:39 - Görüntülenme: 234
  Beğen | 1  kişi beğendi